“Звездара театар” напунио биоскопску салу Дома културе у Трстенику

Глумци београдског “Звездара театра”,, које су предводили Тихомир Станић и Снежана Савић, по први пут су у Трстенику извели позоришну представу “Бајка о позоришту”. Биоскопска сала Дома културе била је попуњена до последњег места, што је оставило добар утисак на саме глумце да ову представу одиграју у пуном сјају.

“Иако је насловљена као бајка, ова представа је у ствари комедија која коренсподира са стварношћу од бајки које знамо. Представа се бави положајем културе, а пре свега позоришта и како културу и уметност доживљава наша политичка елита”, рекао нам је у разговору популарни глумац Тихомир Станић, руководилац “Звездара театра”.

Он је истакао да је ова представа први пут изведена крајем 2014. године и од тада до данас бележи велики успех пунећи сале гледаоцима до последњег места. Тако је било и у Трстенику где су глумци захвалили бројној публици на присуству, а организатору на пријему и добродошлици и обећали да ће поново ускоро доћи у Трстеник.

Плејаду младих глумаца “Звездара театра” предводи Искра Брајовић, ту је и Миодраг Крстовић, али и други пред којима је отворен позоришни и филмски пут који ће они сигурно наставити кроз своје улоге на позоришној сцени.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x