Горан Макрагић директор, Ђорђе Бајић спортски директор новог прволигаша из Варварина

Да се Фудбалски клуб Темнић 1924 озбиљно, и поред свих проблема по питању инфраструктуре, припрема за предстојеће првенство Прве лиге Србије говори податак да актуелно руководство убрзано ради на прављењу спонзорског пула, али и решавању кадровских проблема.

Тако је, поред председника Дарка Бранковића и генералног секретара Славољуба Благојевића, сада познато да је нови директор варваринског прволигаша угледни крушевачки бизнисмен Горан Макрагић, док ће спортски сектор водити Ђорђе Бајић, бивши фудбалер, сада уважени бизнисмен у Сокобањи и Холандији, где живи.

Фото: Слободан Симић

Алфа и омега овог клуба председник Дарко Бранковић каже да је овим именовањима клуб показао озбиљност и да жели да у Првој лиги буде значајан фактор. “Радимо на томе да кадровски ојачамо клуб, а уследиће још кадровских решења и многи ће бити изненађен”, каже председник клуба Бранковић.

“Што се тиче инфраструктуре ми као клуб чинимо све да у сарадњи са локалном самоуправом решимо проблеме у вези са недостатком услова за играње на нашем стадиону. Ако те активности не уроде плодом до почетка првенства ми ћемо играти да ли у Крушевцу, Параћину или негде другде, јавност ће бити обавештена”, истиче Бранковић.

У првој изјави за наш портал Ђорђе Бајић је изјавио да се осећа поносним што ће радити у таквом клубу са својим пријатељем Бранковићем и да ће учинити све да спортски сектор функционише по модерним стандардима.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x