ОШ “Свети Сава” у Бачини добија потпуно нови изглед

Радови на реконструкцији и адаптацији зграде ОШ “Свети Сава” у Бачини приводе се крају, завршетак радова се очекује у наредних месец дана, зграда је добила сасвим нови и лепши изглед, а комплетно је реконструисана и фискултурна сала која је била у веома лошем стању.

По речима председника општине Варварин Војкана Павића, на објекту саграђеном пре скоро 50 година изводи се комплетна реконструкција унутрашњег и спољашњег дела, а ради се и уређење дворишта. Радове финансира владина Канцеларија за управљање јавним улагањима, док је локална самоуправа била у обавези да обезбеди прикључке и грађевинске дозволе.

“Радови на реконструкцији су при крају, у унутрашњем делу школе изводе се завршни радови, док је споља остало да се одради један део фасаде и да се изврши сређивање дворишта. Ми смо задовољни радовима који се овде изводе, тако да школа добија нови изглед и надам се да ће сви мештани, као и деца која иду у ову школу да буду задовољни реконструкцијом која је обављена”, рекао је председник Павић приликом обиласка радова.

Радове у Бачини, у друштву председника општине Војкана Павића и директорке ОШ “Свети Сава” Светлане Пејић, обишле су и заменица председника општине Виолета Чолаковић и помоћник председника општине Јелена Весић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x