Радна група из Републике Српске посетила Врњачку Бању

Током протекле недеље група од двадесет представника медија, туристичких агенција и радних организација уприличила је тродневну посету “Меркуру” и Врњачкој Бањи. Циљ је био да се гости што боље упознају са услугама како би промоција “Меркура” на тржишту Републике Српске била што адекватнија.

Ова посета представља наставак активности које је тим “Меркура” реализовао протекле године у Бања Луци кроз учешће лекара на стручном симпозијуму на тему дијабетеса, састанке са државним институцијама и наступе у медијима. На иницијативу дугогодишњег партнера “Меркура” из Републике Српске, туристичке агенције “Унис турс”, организована је посета групе састављене од представника значајних медијских кућа и туристичких радника, као и фирми заинтересованих да своје раднике шаљу на рекреацију и рехабилитацију у “Меркур”.

У “Меркуру” је идентификована чињеница да све већи број гостију из Републике Српске ужива у одмору у Врњачкој Бањи. Протеклих година доста њих је боравило у “Меркуру”, уживајући у релакс садржајима и врхунским медицинским третманима у комбинацији са минералним водама.

Презентацијом текућих понуда грађани Републике Српске имаће актуелне информације о условима и могућностима лечења и одмора у “Меркуру”, а након презентације о “Меркуру”, гости су имали прилику да обиђу капацитете и упознају се са услугом. Уз дружење и добру атмосферу направљени су бројни планови за будућу сарадњу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x