У Тоболцу асфалтирана улица кроз село

Кроз програм капиталног одржавања општинских путева, упркос и даљем присуству корона вируса грађевинска сезона добро напредује. Уз обавезне мере заштите радника у току је уређење и асфалтирање појединих путних праваца у општини Трстеник.

На ред је, према усвојеном плану приоритета, дошло и насељено место Тоболац где је асфалтирана деоница пута у дужини од 1.100 метара. Радове је обишао председник општине Трстеник Александар Ћирић, са помоћником Дејаном Раковцем.

“Радови у Тоболцу су започели пре три недеље, деоница је припремана, а сада и асфалтирана у оквиру поменутог програма. Има још пуно уговорених послова, овај пут је био у изузетно лошем стању, а користе га и мештани суседних села. Ми смо пре избора имали 80 км путева, до краја грађевинске сезоне биће још 10 км путева што ће сигурно бити рекорд једне власти у општини Трстеник. Да напоменем да је до сада урађено 500 метара пута у Попини, некатегорисани путеви у Милутовцу, Лозни и другим местима. Треба да се уради деоница пута у Дубљу према сеоском гробљу у дужини од 500 метара, ради се и даље и има још пуно посла, извођач радова то све квалитетно одрађује и надамо се да су мештани задовољни”, наглашава Александар Ћирић, председник општине Трстеник.

Мештани су захвални локалној самоуправи, председнику Ћирићу, инвеститору, подизвођачу радова “Техноградњи”, јер је у овом насељеном месту одрађен значајан посао у интересу мештана.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x