Књиге за најуспешније ученике трстеничке општине

Традиционални пријем за најбоље ученике у општини Трстеник приредио је председник Александар Ћирић који им је честитао на постигнутим успесима и пожелео још боље резултате у наредном периоду.

“Ово је само део награда које општина даје успешним ђацима, други део су стипендије које обезбеђује општина путем конкурса. Надам се да ће нам они узвратити својим активностима у нашој средини својим радом и залагањем. Млади су наша будућност, нека им је са срећом”, поручио је председник трстеничке општине Александар Ћирић.

Награђени најбољи ученици захвалили су локалној самоуправи на добијеном поклону, а награђени су Лазар Смиљковић из Гимназије “Вук Караџић”, Анђела Милосављевић из Техничке школе, Николина Вучић из ОШ “Кнегиња Милица” Доњи Рибник, Сава Стојковић, ученик ОШ “Добрица Ћосић“ Велика Дренова, као и Бобан Милетић из ОШ “Љубивоје Бајић”Медвеђа.

Награђени су и Мирјана Тодоровић, ученица ОШ “Раде Додић“ Милутовац, Лука Ратајац ОШ “Јован Јовановић Змај” Стопања, Алекса Вукомановић ОШ “Свети Сава” Пејовац, Власта Вучетић ОШ “Живадин Апостоловић” Трстеник, Николина Стојиљковић ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” Трстеник и Јелена Крстић из Основне Музичке школе “Корнелије Станковић” Трстеник.

Председник Ћирић је уручио књиге и онда су се сви скупа фотографисали за успомену, на овај свечани чин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x