Бранислав Лазаревић нови председник Општинске организације пензионера у Трстенику

На Изборној скупштини Општинске организације пензионера у Трстенику констатован је престанак мандата досадашњих функционера, а затим се прешло на избор председника, потпредседника, као и чланова Извршног и Надзорног одбора организације. Верификовани су и мадати функционера у сеоским Месним организацијама, а пре тога је досадашњи председник трстеничких пензионера Миленко Вучковић поднео извештај о досадашњем раду и реализованим активностима.

Приступило се избору новог председника, потпредседника и чланова Извршног и Надзорног одбора, већином гласова присутних за новог председника Општинског одбора пензионера Трстеник изабран је Бранислав Лазаревић, а за потпредседника је изабрана Верица Пецић.

“Пре свега желим да се захвалим свима који су својим гласовима мени указали поверење. У наредном мандату трудићу се да, са осталим функционерима у Организацији, оправдамо очекивања, а покушаћемо да повећамо број чланова и да их укључимо у активности удружења. Наставићемо и даље успешну сарадњу са локалном самоуправом, са Домом здравља, Црвеним крстом, Центром за социјални рад и другима у циљу што боље реализације планираних активности. Ја сам од априла месеца ове године у пензији и упознат сам са досадашњим радом у организацији, а већ у јануару месецу наредне године имамо активност око уписа чланова за огрев, договорићемо се и око дружења и осталих активности.Н адам се да ћемо бити успешни ако сви будемо радили по договору”, рекао нам је Бранислав Лазаревић, новоизабрани председник Општинске организације пензионера у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x