Деда Мраз у кочијама стигао у Варварин, Српска Нова година прослављена уз велики ватромет и новогодишње пакетиће

У Пешачкој зони у центру Варварина, поводом прославе Српске Нове године, организована је велика новогодишња журка уз Деда Мраза, аниматоре и новогодишње пакетиће које већ традиционално обезбеђује општина Варварин за све малишане узраста до десет година.

Уместо ирваса, који санке Деда Мраза вуку у далекој Лапонији, у овом случају кобила Цица довукла је Деда Мраза и пуне кочије новогодишњих пакетића у центар Варварина и изазвала одушевљење код окупљених малишана.

Српску Нову годину окупљенима, али и свим суграђанима честитао је председник Савета МЗ Варварин Јован Савић и пожелео годину испуњену љубављу, здрављем, срећом, успехом и вером да буду бољи и упорнији у сваком животном и професионалном аспекту, а малишанима је пожелео срећно и безбрижно детињство.

Малишане су забављали аниматори, Мини Маус и нинџа корњача Леонардо, а приликом преузимања пакетића најмлађи су се сликали са Деда Мразом. Након поделе пакетића одржана је и велика журка, након које је уследио ватромет са зграде Дома културе.

Догађају су присуствовали и председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, њен заменик Дејан Милановић, председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић и његова заменица Јелена Весић и помоћници председнице општине Марија Брајовић и Александар Марковић.

 

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x