Дом здравља “Др Властимир Годић” запослио нове медицинске раднике

Дом здравља “Др Властимир Годић” упослио је нове здравствене раднике, једног лекара и три медицинске сетсре, обавестила нас је директорка ове здравствене установе др Јасмина Ракић. Она је упутила захвалност Министарству здравља и министру др Златибору Лончару на одобрењу зато што је варваринском Дому здравља медицински кадар заиста неопходан.

“Кадар нам је неопходан и без COVID ситуације, а са пандемијом COVID-19 се јавља потреба за новим упошљавањем радника. Обратили смо се Министарству здравља и они су нам изашли су сусрет тако да смо запослили једног доктора и три медицинске сестре на неодређено. То су др Немања Арсић и медицинске сестре Сандра Матић, Мирјана Гајић и најмлађа међу њима, са високом стручном спремом, Валентина Вељковић”, наводи др Јасмина Ракић.

Она оцењује да су ово лепе вести не само за Дом здравља “Др Властимир Годић”, већ и за пацијенте зато што са примањем нових медицинских радника побољшава се и квалитет рада ове здравствене установе.

“Што се тиче нашег даљег потраживања, упућиваћемо и даље молбу Министарству здравља јер су нам поред здравствених радника потребнии возачи и спремачице и зато ћемо се борити да добијемо нове раднике”, наглашава директорка др Јасмина Ракић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x