Др Јасмина Ракић: И у новој години посветити пажњу што бољој здравственој заштити наших пацијената

Из варваринског Дома здравља “Др Властимир Годић” на самом почетку нове календарске године стижу лепе вести. Према речима директорке ове здравствене установе др Јасмине Ракић крајем 2017. године одржана су три конкурса и примљена су три нова радника на неодређено време.

“У нашој здравственој установи недавно су одржана три конкурса, одобрена од стране Комисије за давање сагласности за запошљавање при Влади Републике Србије. У радни однос на неодређено време примили смо дипл. прав. Виолету Нешић, новог возача Владимира Тасића и др Виолету Лутовац Ђурђевић”, објашњава др Ракић.

Она наглашава да се на конкурс за доктора медицине у Здравственој станици Варварин, у Дому здравља “Др Властимир Годић”, јавило пет кандидата где је др Виолета Лутовац Ђурђевић примљена због најбољег просека (8.53) од свих пријављених лекара.

“Желим свим грађанима да честитам новогодишње и божићне празнике и да им пожелим, пре свега, пуно здравља, а ја ћу, као директорка Дома здравља “Др Властимир Годић”, наставити и у овој години да се борим за нове пријеме, а све у циљу што боље здравствене заштите свих становника са територије наше општине”, поручује директорка варваринског Дома здравља др Јасмина Ракић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x