Душан Ћосић нови председник “Јухора” из Обрежа

Једини “Зонаш” из општине Варварин, “Јухор” из Обрежа, одржао је редовну седницу Скупштине по завршетку сезоне у Зони Запад на којој је успешно оцењен рад клуба у целини, јер су Обрежани завршили на средини табеле Зоне Запад.

Ипак, најбитнија одлука Скупштине је да се за новог председника клуба изабере Душан Ћосић, прослављени ас обрешког фудбала који још увек носи дрес овог клуба са успехом и у већини утакмица пролећног дела сезоне био је најбољи играч “Јухора” и постигао неколико прелепих голова које ће љубитељи фудбала дуго памтити.

Изабран је и нови Извршни одбор у који су ушли истакнути обрешки предузетници браћа Иван и Саша Матић, али и повратник у управу клуба, истакнути бизнисмен Батица Петровић

Генерални секретар наравно није мењан, а то је и даље легендарни Бркић Зоран, живи хроничар овог клуба. На позицију техничког директора изабран је млади Никола Милојевић – Тикић

У првој изјави по избору Душан Ћосић је рекао: “Циљ нам је да будемо стабилни “зонаши”, да у клубу игра што више играча из Обрежа. Нико није најавио одлазак, а довешћемо и неколико појачања па ако се укаже шанса ето нас у самом врху”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x