Фондација “За српски народ и државу” расписала конкурс “Жене – снага и стуб Србије”

Фондација “За српски народ и државу” расписала је Јавни конкурс “Жене – снага и стуб Србије” за финансијску подршку на основу достављених пословних планова. Циљ конкурса јесте унапређење положаја жена без трајно решеног радног статуса са територије Републике Србије, односно остваривање радног права незапослених жена, у виду оснаживања и покретања сопственог посла, саопштено је из ове Фондације.

Право пријаве на конкурс имају жене без трајно решеног радног статуса које имају навршених 18 година живота и имају стални боравак на територији Републике Србије, а пословни план са пратећом документацијом могу послати електронским путем, на адресу office@fondacijasnd.rs, најкасније до 1. фебруара 2023. године до 12 часова.

Награде конкурса су једнократна и бесповратна финансијска подршка за реализацију пет најбољих пословних планова. Предност у селекцији имаће пословни планови који имају за циљ оживљавање старих заната, подстицање локалног економског развоја, развој пољопривредних добара, као и пружање подршке нематеријалном наслеђу у Србији.

Кандидаткиње које добију подршку за реализацију својих пословних идеја биће у обавези, уколико већ нису регистроване у АПР-у, да у најкраћем року, не дужем од тридесет радних дана, региструју правно лице.
Кандидаткиње које добију подршку за реализацију својих пословних идеја биће у обавези да радно ангажују најмање једно лице са уговором на неодређено време и да доставе доказ о томе.

Награђене кандидаткиње биће у обавези да након добијања финансијских средстава за подршку својих пословних идеја послују најмање 36 месеци. Опширније о Јавном конкурсу “Жене – снага и стуб Србије” заинтересовани могу погледати на интернет адреси www.fondacijasnd.rs.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x