Форум жена СПС Варварин организује дводневни излет до Охрида

Форум жена Социјалистичке партије Србије (СПС) Варварин организује у априлу месецу (14.04. – 15.04.) за све заинтересоване грађане дводневни излет до Охрида у Македонији. Према речима председнице варваринских социјалисткиња, цена аранжмана износи 59 евра, а у понуди је и повољно плаћање у три рате. Наравно, аранжман не обухвата међународно здравствено осигурање које износи 210 динара, као и доплату за манастир Свети Наум која је 5 евра.

Како нас је обавестила Долићева, аранжман за овај излет обухвата превоз удобним туристичким аутобусима са климом и аудио и видео опремом, смештај, са свечаном вечером и музиком, ноћењем и доручком, ће бити у вили “Никола”, а сви заинтересовани за ово путовање могу се јавити лично њој на број телефона 069/31-43-574.

За 01. дан, 14. април, планиран је полазак око 2 часа после поноћи из Варварина, док се долазак, уз путовање са успутним паузама према потреби групе, очекује у јутарњим часовима. По доласку у Охрид следи разгледање града познатог као “Јерусалим на Балкану”, а у склопу обиласка могу се обићи и Археолошки музеј, црква Свете Софије из XI века (највећи очувани фреско-ансамбл у европском сликарству тог времена), црква Пресвете Богородице Перивлепте (Свети Климент) која је изграђена 1295. године на врху старог града, као и Римски театар. За други дан планиран је излет до манастира Свети Наум из X века који се налази на око 30 км од Охрида, у најсликовитијем делу Охридског језера.

Ово иначе није прва оваква активност коју Форум жена СПС-а у Варварину организује, а већ су у току прошле године организована два излета и то до Софије и Темишвара и тада нам је Бојана Долић рекла да је циљ оваквих путовања пружање могућности женама да се друже, окупљају и размењују идеје. “Управо са таквом намером, Форум жена СПС у Варварину организује ове излете како за наше чланове, тако и за све заинтересоване грађане са територије наше општине”, рекла је она тада.

 

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x