Гордана Петровић: ОИК спроводи изборне активности за избор чланова Савета МЗ

Председник Скупштине општине Варварин, у складу са Одлуком о Месним заједницама коју је донела Скупштина општине, расписао је изборе за чланове Савета месних заједница на територији општине Варварин који ће бити одржани 05. фебруара 2017. године, наводи председник Општинске изборне комисије (ОИК) Гордана Петровић.

“У складу са овом Одлуком и у складу са Одлуком о Месним заједницама, Општинска изборна комисија је предузела изборне активности и у понедељак одржала први састанак на коме је донето упутство за спровођење избора. Као и што ова Одлука предвиђа, у року од три дана од дана расписивања избора спроведене су изборне активности, а наведена Одлука биће објављена у Службеном листу општине Варварин и истакнута на сајту општине” наглашава председник ОИК Гордана Петровић и додаје да ово упутство сачињавају и одређени обрасци који чине прилог овог упутства, а који су такође објављени на сајту општине, одакле могу бити и преузети.

Према њеним речима, након састанка Општинске изборне комисије позвани су и представници Одборничких група у СО Варварин како би у року од пет дана доставили имена за чланове комисије за спровођење избора, с обзиром да су органи за спровођење ових избора Изборна комисија и Бирачки одбори.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *