Интезивни радови у селима Горњег Темнића

У селима Горњег Темнића у току су радови на санацији путева и уређењу канала за одвођење атмосферских вода. У Месној заједници Доњи Крчин, што се тиче јаркова поред пута, ископано је укупно 450 метара у протеклих пар дана, а уједно су постављени и пропусти тамо где је било потребе да би мештани ове МЗ могли без проблема да улазе у своја дворишта, каже директор ЈКП Варварин Дејан Ракић.

У Крчину је вршена санација и постављени су пропусти ФИ-1000 у дужини од 4 метра на једној деоници, док је потребно још 2 пропуста које ће екипе ЈКП Варварин поставити у току наредне недеље. Такође, у плану је постављање и 10 метара пропуста ФИ-200, а биће и ископан комплетан канал, док ће у још једној улици бити извршено равнање самог пута где ће туцаник бити распоређен.

“Пре ове Месне заједнице, извршени су радови у МЗ Мареново, где је такође вршен ископ канала за одвод атмосферске воде, а довезено је укупно 27 пропуста различитих величина, ФИ-400 и ФИ-500. Неки су одмах уграђени, док ће пар пропуста бити постављено у сарадњи са МЗ Мареново у неком наредном периоду, кад буде извршена сама санација и тих пољских путева” објашњава Ракић.

Све захтеве које упуте Месне заједнице и Дирекција за урбанизам и изградњу Варварина, ЈКП Варварин ће у што краћем временском периоду одрадити да би становници Горњег Темнића били задовољни, додаје Ракић нагласивши да дуги низ година није било оволико интезивних радова на овом подручју.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *