Ирена и Ђорђе на Мосту љубави поставили нов рекорд

Традиционално и ове године, по 12-ти пут, на чувеном Мосту љубави начичканом великим бројем катанаца, одржано је такмичење парова у најдужем пољупцу. Ове године се такмичило 13 парова из целе Србије, а победници су Ирена и Ђорђе Божић из Крушевца и они су поправили сопствени рекорд из 2015. године који сада износи 112 минута. Као награду, они су освојили wellnes spa викенд уживање у Врњачкој Бањи.

“Ово је мени и Ђорђу пети пут по реду да се такмичимо на мосту љубави. Драго нам је да смо успели да поправимо стари и поставимо нови рекорд на овој јединственој манифестацији. Морам вам рећи и радосну вест да сам у другом стању, очекујемо ја и Ђорђе принову у јуну месецу. Шта још рећи, било је дивно, организација на нивоу, публика нас је бодрила, хвала свима”, рекла је Ирена Божић.

Осим награда за прва три места у најдужем пољупцу, победници су проглашени у још три категорије. Биљана Марковић и Драгомир Петровић из Зрењанина су били најстарији пар, док су као најатрактивнији пар проглашени Ивана Илић и Милан Сташевић из Трстеника.

Ову манифестацију помогао је велики број спонзора, а својим песмама све учеснике забављала је врњчанка Маја Маринковић. Организатори су и ове године били Туристичка организација и Општина Врњачка Бања.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x