Крушевац добио нове туристичке е-аутобусе

Крушевац је у недељу добио још једну атракцију – три електрична аутобуса који ће бесплатно превозити грађане и пружити могућност туристима да сагледају лепоте града из нове перспективе. Бесплатно разгледање Крушевца Е-возилима има две линије “Колибри 1” и “Колибри 2” и ради се о кружним рутама.

“Колибриће” су донирале две компаније као привредни субјекти који успешно послују на територији града Крушевца – “Штампа систем” д.о.о. Београд и “Телекомуникација” д.о.о.  Блаце и њима се захвалила градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић истакавши да је сврха донације промоција туризма и туристичког производа “Разгледање града Крушевца”, а захвалност је изразила и директору Безбедоносно-информативне агенције (БИА) Братиславу Гашићу, уз чије залагање је и реализована.

Окупљеним грађанима обратили су се и представници “Штампа система” Василије Зердо и “Телекомуникација” Блаце Зоран Његовановић говорећи о мотивима који су их определили за ову донацију. Прималац донације је Туристичка организација града Крушевца у чије име се обратила директорка Сузана Милосављевић, а корисник А.Д. “Југопревоз Крушевац””, кога је представљао директор Зоран Мисић.

Иначе, “Штампа систем” д.о.о. Београд донирала је 2 е-аутобуса у укупној вредности од око 4,4 милиона динара, а “Телекомуникација” д.о.о. Блаце један аутобус у вредности од 2,7 милиона динара.

У недељу су бројни грађани могли да уживају у промотивним вожњама, а од понедељка линија се уводи свакодневно од 10:00 до 18:30 сати са поласком на стајалишту испред Коцке.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x