Члан Председништва СНС Зоран Ђорђевић у Варварину: Радимо за бољу будућност све наше деце

Члан Председништва и Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Зоран Ђорђевић, а у склопу предизборне кампање изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”, данас је обишао Расински округ где је посетио општине Ћићевац, Варварин и Брус.

Ђорђевић је приликом посете општини Варварин разговарао са окупљеним грађанима и прошетао тржном пијацом, а у изјави медијима истакао да је политика Александра Вучића и изборне листе под бројем 1 да грађани буду задовољни.

“Радили смо до сада врло напорно, надам се да и Варварин и Брус, а надам се у будућности и Ћићевац, ће потпуно другачије изгледати, наставићемо тамо где смо стали, политика Александра Вучића јесте да имамо модерне болнице, школе, вртиће, да имамо изграђене путеве и на крају да наши грађани буду задовољни. Ми се боримо за наше грађане, а оно што је најбитније то је да будућност очекујемо много лепшу за нашу децу. Данас смо овде и данас желимо да кажемо и да пошаљемо једну јасну поруку да све што радимо јесте наша будућност, а то су наша деца”, поручио је Зоран Ђорђевић.

Др Виолета Лутовац – Ђурђевић, председница Општинског одбора СНС Варварин и друга на листи кандидата за одборнике у локалном парламенту, у име варваринских напредњака и у своје име захвалила се члану Председништва СНС Зорану Ђорђевићу на одвојеном времену за посету општини Варварин.

“Желимо да му приближимо шта смо ми то све урадили за грађане наше општине у протекле четири године и да искористим прилику да, као председница варваринских напредњака, позовем све грађане општине Варварин да изађу на биралишта у недељу 21. јуна и дају глас Српској напредној странци на републичком нивоу, број 1 и на локалном нивоу, број 1, да би наша деца у општини Варварин, у свим месним заједницама, имала услове за квалитетнији живот и да наставимо тамо где смо стали”, наглашава др Виолета Лутовац Ђурђевић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x