Изложба радова са литерарно ликовног конкурса “Курсула мегданџија”

У малој сали Општинске библиотеке у Варварину, а поводом Дана општине Варварин, представљена је изложба радова са литерарно ликовног конкурса “Курсула мегданџија” на коме су учествовали ученици Основних школа са територије општине Варварин, Средње школе из Варварина и деца из предшколских установа из Варварина и Ћићевца. На конкурс је пристигло 223 радова, од тога 187 ликовних и 45 литерарних.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Изложбу је отворио заменик председника Скупштине општине Варварин Братислав Ташић који је, обраћајући се посетиоцима изложбе, поручио да су у предвечерје годишњице обележавања “Варваринске битке” и празничних дана најмлађи грађани наше општине представили своје виђење овог великог догађаја.

“Сликама и текстовима, најмлађи становници општине Варварин исказали су креативност и свест о овом значајном догађају, негујући традицију и осећај за праве вредности од малих ногу” истакао је Ташић.

Комисијом Првог литерарно ликовног конкурса председавао је директор Општинске библиотеке у Варварину Горан Ћеличанин, а победницима су у току изложбе уручене захвалнице и књиге.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Изложби су присуствовали и председник општине Варварин Војкан Павић, председник Скупштине општине Беране Горан Киковић, председник Скупштине општине Варварин Драгољуб Станојевић и начелник Општинске управе Гордана Петровић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x