Скупштина општине Варварин донела одлуку о додели награда и признања

На јучерашњој 5. Седници Скупштине општине Варварин одборници су изгласали Одлуку о додели плакета и захвалница истакнутим појединцима и установама поводом 23. септембра, Дана општине Варварин.

На Свечаној седници Скупштине општине Варварин, која ће бити одржана 23. септембра у Спомен парку “Саставци” у Село Варварину, Плакете ће бити уручене Живадину Јовановићу из Београда, председнику Београдског форума за свет равноправних и некадашњем савезном министру иностраних послова Савезне Републике Југославије за дугогодишњу несебичну и велику помоћ Општини Варварин, Славици Милутиновић из Варварина, професору историје, запосленој у Средњој школи у Варварину, за дугогодишњи успешан рад у образовању и учешће у друштвеним активностима Општине Варварин и Драгољубу Бједову – Бегу из Варварина, самосталном сликару и једном од најстаријих завичајних сликара, за дугогодишњи успешан рад и допринос у представљању Варварина у земљи и иностранству, каже се у образложењу.

Захвалнице општине Варварин биће уручене Мирољубу Стојановићу из Београда, начелнику дигиталног одељења Народне библиотеке у Београду за помоћ Општинској библиотеци у Варварину за увођење у COBISS систем, ЈП Дирекцији за урбанизам и изградњу Варварин, за допринос у развоју инфраструктуре, реконструкцији јавних објеката и одржавању и унапређењу јавне расвете на територији  општине Варварин, као и ГИЗ-у Београд, за пружање финансијске и стручне помоћи одсеку Локалне пореске администрације у Општини Варварин.

Истим поводом, носиоцима дипломе “Вук Караџић” и ученицима генерације, као и свим ђацима и професорима који су освојили награде на републичким такмичењима у школској 2015/16. години биће додељене захвалнице и новчане награде, одлучено је на 5. Седници Скупштине општине Варварин.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x