Канцеларија за комуникацију народних посланика са грађанима обележила 6 месеци функционисања

Канцеларија за комуникацију народних посланика са грађанима обележила је 6 месеци постојања и функционисања у општини Трстеник. Једна је од 12 Канцеларија које функционишу у Србији у оквиру пројекта “Људи на првом месту”, а отварање Канцеларије је подржао ЦЕСИД и локална самоуправа и за протеклих шест месеци остварени су значајни резултати у комуникацији са грађанима.

“Ово је нешто што је недостајало нашој општини јер томе сведоче 273 посете наших грађана до сада који су долазили са различитим проблемима и иницијативама. Успели смо заједнички да решимо проблем бивших Петолеткиних радника по опцији број 5 која се односи на примену закона ПИО”, каже народни посланик Милена Турк и додаје да је на иницијативу трстеничких калемара успешно решен проблем субвенционисања производње лозно садног материјала, а биће решени корак по корак и други проблеми у наредном периоду.

“Наша канцеларија је отворена два пута недељно за наше грађане и у сарадњи са локалном самоуправом и Републичким институцијама отворени смо за иницијативе, предлоге и решава2е проблема грађана”, истиче народни посланик Милена Турк.

Председник општине Трстеник Александар Ћирић похвалио је значајну улогу ове канцеларије и рад народног посланика Милене Турк са грађанима истакавши добру сарадњу коју су до сада имали у интересу грађана трстеничке општине.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x