Коло српских сестара Крушевац у хуманитарној мисији на почетку 2024. године

Коло српских сестара Крушевац једно је од најактивнијих у Србији, сваке године организује велики број хуманитарних активности. У сарадњи и уз помоћ Удружења “Нарцис” помогли су породицама онколошких пацијената и поделили пакете прехране, кућне хемије и хигијенских средстава.

Деда Мраз је делио новогодишње пакетиће ове хуманитарне организације и то малишанима из Удружења глувих и наглувих и Савеза слепих и слабовидих. У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику, Божићу, Коло српских сестара Крушевац, традиционално и ове године организовало је хуманитарну продају бадњака и пшенице.

Продајни штанд је постављен у самом центру града, на платоу на Тргу косовских јунака од 10 до 18 сати, а прикупљена средства од продаје врећица са бадњацима, пшенице и венчића намењена су деци из Центра за особе са инвалидитетом и Дома за децу и омладину “Јефимија”.

Шири се ланац доброте и ова хуманитарна организација позива суграђане Крушевца да се укључе у добротворне акције и помогне, подржи и обрадује и оне најугроженије.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x