Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Концертом КУД-ова “Коло” и “Бошко Југовић” у Обрежу свечано отворени “Сусрети села општине Варварин”

1 min read

Традиционални “Сусрети села општине Варварин” свечано су отворени у Великој сали Дома културе у Обрежу концертом Културно – уметничких друштава “Коло” из Обрежа и “Бошко Југовић” из Бошњана. Ове године учешће у овој манифестацији узело је 5 села, а поред Обрежа и Бошњана учествују још и Село Варварин, Бачина и Орашје.

“Добродошли у највеће село наше општине које негује традицију, народну песму и игру, које је пуно добрих, вредних и радних људи, угледних пољопривредника и узорних домаћина, организованих привредника и увек спремних шаљивџија и весељака. Позивамо вас да заједно завиримо у богату ризницу наше културне баштине и да доживимо сву лепоту народног стваралаштва нашег краја које су, само за вас, пажљиво одабрале екипе наших КУД-ова, “Бошко Југовић” из Бошњана и “Коло” из Обрежа”, поручено је приликом отварања “Сусрета села” у Обрежу.

Свечаном отварању “Сусрета села општине Варварин” присуствовали су председник општине Војкан Павић, председник Скупштине општине проф. Драгољуб Станојевић, његов заменик проф. Братислав Ташић, начелница Општинске управе Гордана Петровић, помоћници председника општине Јелена Весић и Оливер Бркић и председник Савета МЗ Бошњане Дејан Гавриловић.

No Thoughts on Концертом КУД-ова “Коло” и “Бошко Југовић” у Обрежу свечано отворени “Сусрети села општине Варварин”

Оставите коментар