Крушевац домаћин боксерског спектакла

Крушевац је вечерас, пред великим бројем гледалаца у Хали спортова, био домаћин боксерског спектакла “BALKAN BOXING NIGHT”, а главни меч вечери био је између нашег боксера Марка Николића и Украјинца Јевгенија Чумаченка.

Град Крушевац је био генерални покровитељ манифестације, а присуствовали су градоначелник Крушевца Драги Несторовић са сарадницима, директори предузећа и установа, бројни спортски радници и љубитељи спорта.

Пре почетка главне борбе вечери, љубитељи “племените вештине” имали су прилике да погледају чак 7 борби, док су прве три борбе имале даме, тако да су искористиле прилику да покажу своју вештину. Прве су наступиле Александра Вујовић из Црне Горе и Ксенија Медић из Бечеја, а више успеха је имала боксерка из Црне Горе. Затим су наступиле Јасмина Мердић (БиХ) и Сања Ристић из Србије, а победила је боксерка из Босне и Херцеговине. Свој наступ имале су и представнице Бокс клуба “14. октобар” Анастасија Стевановић и Александра Матић, а једногласном одлуком судија меч је завршен нерешено.

Наступе мушких бораца отворили су Слободан Ћулум из Каћа и Вукашин Обрадовић из Ниша, у крузер категорији, а успешнији је био боксер из Ниша. У лакој категорији снаге су одмерили Жељко Ковачевић и Вељко Петровић, а успешнији је био, након нокаута, Ковачевић. Још једна борба је била у лакој категорији, а наступили су Шериф Гурдијељац из Новог Пазара и Оскар Фико из Мађарске, а победио је представник Србије. У полутешкој категорији наступили су Ненад Замфировић из Новог Сада и Александар Петровић из Београда. који су након 4 рунде, одлуком судија, ремизирали.

Главни догађај вечери, у полутешкој категорији – 6 рунде по 3 минута, боксовали су Марко Николић и Украјинац Јевгениј Чумаченко. Наш боксер био је спретнији и срећнији, па је тако, на радост бројних гледалаца, додао још једну победу на свој учинак у професионалној каријери у оквиру WBO верзије.

Иначе, Марко Николић свој хонорар дао је у хуманитарне сврхе.

крушевац.рс

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x