Летовање у Баошићима протекло у најбољем реду, малишане посетио и министар Ђорђевић

Двадесетпеторо малишана из Варварина, ђака пешака и корисника Народне кухиње, летовало је у организацији Црвеног крста Србије и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у одмаралишту Црвеног крста у црногорском летовалишту Баошићи.

Према речима васпитача Јелене Смилић, малишани су у одмаралиште “Криста Ђорђевић” стигли 17. јула око 8 ујутру где су лепо дочекани и где су се упознали са волонтерима Црвеног крста.

“Смештај у одмаралишту Црвеног крста Србије био је јако пријатан, како за децу тако и за васпитаче, са децом нисам имала никаквих проблема, сви су били послушни и добри, једном речју заиста сам задовољна свим условима. Храна је такође била на нивоу и деца су јако срећна и задовољна овим летовањем, што је најбитније, а неки су научили и да пливају”, наглашава Јелена Смиљић сумирајући утиске после летовања.

Она додаје да су у току боравка у Баошићима организоване и разне радионице везане за драмску секцију, музичку секцију, новинарство, на тему борбе против трговине људима, као и радионице на тему прве помоћи у којима су јако успешно учествовали малишани из Варварина, а неки су добили и дипломе за пливање.

Током летовања у Црној Гори децу су посетили и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, као и генерални секретар Црвеног крста Србије Весна Миленовић који су разговарали са малишанима и посетили све радионице.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x