Меркурови програми изазвали највише интересовање

Специјална болница Меркур представила се  на Сајму туризма у Бијељини где јој је додељено ласкаво признање за најбољу туристичку понуду. Ова традиционална манифестација туризма и гастрокултуре, на којој је учествовало 60 излагача из Републике Српске, Србије и Словеније, одржана је у хотелу Дрина у Бијељини.

На Сајму, који је одржан по осми пут, велики број посетилаца и представника медија посетио је Меркуров штанд и информисао се о актуелној понуди. Представници Меркура Слађана Благојевић, руководилац продаје, Слађана Маријановић, референт продаје и Срђан Кожетинац, референт маркетинга, реализовали су велики број састанака са туристичким агенцијама, фирмама и удружењима дијабетичара, који су показали да постоји велики потенцијал за сарадњу.

Меркурови програми здравља и третман дијабетеса изазвали су највише интересовања, што не чуди обзиром да је Меркуров програм третмана дијабетеса препознат као достигнуће на светском нивоу у Лондону у марту месецу. Превентивни Спа програми такође су интересовали како посетиоце тако и представнике агенција и радних организација и предлози са сарадњу постављени су и у овом сегменту услуга, сазнајемо од Бојане Бељић, референта у Маркетиншкој служби СБ Меркур у Врњачкој Бањи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *