Милан Јоцић спортиста године, Снежана Васић Васке најбољи спортски радник

Спортски савез општине Варварин, поводом 7 година постојања и рада, доделио је пехаре и захвалнице установама и појединцима за постигнуте резултате и допринос развоју спорта у Варварину. За најбољег спортисту године проглашен је Милан Јоцић из Горњег Катуна, члан Бодибилдинг клуба “Конан Варварин”, док је најбољи спортски радник проф. Снежана Васић Васке, иначе професор у Средњој школи Варварин и ОШ “Јован Курсула” и председник Савеза за школски спорт општине Варварин.

Председник Спортског савеза Зоран Цветковић, на свечаности поводом седме годишњице рада овог савеза, изразио је наду да ће и у будуће Савез испуњавати у пуној мери своје обавезе према спорту. “Наш циљ је да се у што већој мери и на што бољи начин задовоље потребе за спортским активностима и здравим начином живота у нашој општини пре свега код младих људи. Ту смо да заједно са руководством Општине Варварин покушамо да обезбедимо најбоље услове за наше спортисте”, поручио је Цветковић.

Он је додао да је ово прилика да се захвали свима који су допринели да Спортски савез ради што боље. “Свима који су допринели да Спортски савез ради што боље додељујемо захвалнице за несебичну помоћ. Пре свега нашој локалној самоуправи без чије помоћи спортске активности у нашој општини не би могле да се одвијају, као и нашим спонзорима, привредницима и грађанима, а доделили смо и признање најуспешнијима у протеклој, 2016. години”, рекао је Цветковић.

Награду за најбољег спортског радника за 2016. години Спортски савез општине Варварин додељује Снежани Васић, професору физичког васпитања, наставнику Средње и Основне школе у Варварину, дугогодишњем успешном спортсом раднику, љубитељу и великом поклонику спорта, а за најбољег спортисту у 2016. години проглашен је Милан Јоцић, бодибилдер, члан Бодибилдинг клуба “Конан Варварин” и освајач многих значајних награда у бодибилдингу.

Захвалнице Спортског савеза добили су Општина Варварин, за развој и помоћ у спорту, привредник Душан Коларевић, за помоћ и спонзорство спорта и др Радиша Аврамовић, за стручно вођење рачуна о спортистима варваринске општине.

Фото: Фацебоок – приватне архиве

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x