Прошла година била успешна за Спортски центар Трстеник

Јавно предузеће Спортски центар у Трстенику успешно је завршило прошлогодишње планиране активности. Уложено је доста средстава за реконструкцију и одржавање објеката у његовом саставу, како у Хали спортова, тако и на отвореним теренима.

“Одрадили смо доста важних послова који су били битни за нас. На машинском постројењу на Олимпијском базену заменили смо елемент па је сада за дуже време осигуран исправан рад базена. Започели смо сређивање велике сале у Хали спортова, сређен је комплет паркет, офарбан и лакиран у малој сали, а то је део пројекта Министарства омладине и спорта Републике Србије. Започели смо осветљење кошаркашког терена, у наставку сређивања набавили смо рефлекторе и стубове”, наводи директор трстеничког Спортског центра Саша Крстић.

“У прошлој години смо имали велико интересовање за коришћење наших услуга од стране клубова и других корисника. На Олимпијском базену, током купалишне сезоне, било је 12.000 посетилаца, по први пут смо имали организоване кампове, школу одбојке и школу кошарке. Планирамо да ове године повећамо број кампова како би се више користила Хала спортова која је лети празна, а биће и других активности које смо планирали”, додао је Крстић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x