Момци из “МДМ екипе” после паузе наставили снимање и објављивање прилога

Имали смо прилике да их представимо прошле године, три млада човека, добрих другара и пријатеља из насељеног места Попина, Марко Срејић, Дарко Васиљевић и Милош Крњинац су момци који чине “МДМ екипу” и који воле и уживају у снимању прилога о свом, али и о другим крајевима Србије. Те прилоге о разним догађањима објављују на друштвеним мрежама, а претешно на YouTube каналу.

Они тако путују по разним местима и камером и звуком бележе различите садржаје. “МДМ екипа” има и свој профил на инстаграму под називом “Разгледница Србије”, на коме се могу видети слике, репортаже и друго.

“Пошто се нас тројица дружимо дуже времена, дошли смо на идеју да се огласимо у оквиру назива “МДМ Екипа”. Било је то октобра месеца 2020. године, почели смо са промоцијама трстеничког краја и тако се наш хоби претворио у додатну професију. Садржаје које смо радили постављали смо после на YouTube страницу, где су почели посетиоци да нас редовно прате и шаљу нам похвале. То нам је било заиста драго и наставили смо даље. Хвала свима који су нас прихватили и препознали наше добре намере, иако нисмо новинари, снашли смо се вођени жељом за поменутом промоцијом. Своје идеје тако спроводимо у дело, а размишљамо да овај хоби претворимо у озбиљан посао где бисмо имали приходе. Видећемо даље, за сада смо задовољни”, каже Милош Крњинац.

Са њим се слажу у коментару и два његова друга, колеге јутјубери Марко Срејић Среја и Дарко Васиљевић. Док нису набавили праву камеру, догађаје су сликали и снимали квалитетним мобилним телефоном, на почетку су се њихове емисије базирале на студију, а то су биле приче о Трстенику. Било је тешко доћи до материјала, те се они овим поводом захваљују Народној библиотеци “Јефимија”, која им је омогућила неки од материјала потребан за снимање емисија.

“Имали смо једну краћу паузу у свом раду због наших пословних обавеза, ја радим у фабрици Наменске производње, Дарко у фирми “Polisial”, а Милош је у ЈКСП “Комстан”. Ипак смо успели викендом да наставимо наш рад на снимању прилога, то су пре свега Крушевац и Јастребац, затим Божић и обичаји у нашем крају и два видео прилога о савременим телефонима и њиховој технологији. Ових дана ћемо поново радити прилог о технологији савремених телефона, а планирамо даље исто тако, да током ове године наставимо обилазак пуно места у Србији и то да презентујемо у нашим прилозима на YouTube каналу и на инстаграму”, каже Марко Срејић из “МДМ Екипе”.

На поменутом YouTube каналу имају момци велики број посетилаца, као и на инстаграму, што их, како су нам рекли, још више мотивише да раде прилоге и да се тако друже.

4.2 5 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x