Председница општине Трстеник Милена Турк посетила породицу Шућуровић

Свој први радни дан у наставку вршења својих функција председница општине Трстеник Милена Турк и њен заменик Дејан Раковац, посетили су у насељеном месту Стублице породицу Шућуровић – Ивану, Драгана и њихових дванаесторо деце. Том приликом члановима ове породице уручени су пригодни поклони, а најмлађе дете, син Димитрије добио је на поклон златник.

“Ово је наш први радни дан после новог именовања на истим функцијама и искористили смо прилику да посетимо породицу Шућуровић у насељеном месту Стублице. Пожелели смо им свима добро здравље, честитали им принову у породици, малог Димитрија који је рођен пред крај протекле године. Пример ове срећне и храбре породице требају следити и остали, млади да се жене и удају и да они имају своје породице. Причали смо са нашим домаћинима о свему, о њиховим проблемима, обећали смо им да урадимо пут до њихове куће који је неадекватан и приоритетан је. Желимо да им деца одрасту, да заврше школовање и да наставе свој животни пут у срећи и задовољству. Хвала им на дочеку и пријему”, рекла је Милена Турк, председница општине Трстеник.

Домаћица Ивана се гостима захвалила на посети и на пригодним поклонима и у разговору истакла своје свакодневне активности, јер жена је стуб куће, послови се нижу свакодневно у кући око деце и ван куће и каже да јој ништа није тешко. Спрема за јело, пере веш, испраћа децу у школу и остало шта треба. Драган обавља више послова, старија деца им помажу у пољопривреди и не жале се живе лепо и складно у љубави.

Све што зараде улажу у потрепштине, деца морају имати хране, одећу, обућу, књиге, школски прибор и друго шта треба, али њихов дом је испуњен дечијом грајом, игром, несташлуцима, сложни су и захвални. На крају су испратили своје госте и наставили своје свакодневне активности.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x