Обезбеђена дезинфекциона средства, дезинфекција просторија јавних установа

Због повећања броја становника општине Варварин позитивних на вирус SARS-CoV-2, протеклих дана спроведена је одлука општинског Штаба за ванредне ситуације о набавци дезинфекционих средстава и заштитне опреме, рекла нам је заменица председника Скупштине општине Јелена Весић.

“На основу закључка Штаба за ванредне ситуације, служба за јавне набавке Општинске управе општине Варварин спровела је набавку дезинфекционих средстава и то алкохола, алфасола, алфасепта и натријум хипохлорита. Као и увек, део дезинфекционих средстава која набавимо донирамо Дому здравља “Др Властимир Годић” тако да и на тај начин помажемо наш Дом здравља”, наводи Јелена Весић.

Она додаје и да ће, ради ефикасније борбе са корона вирусом, ЈКП “Варварин” вршити дезинфекцију просторија свих јавних установа где је присутна веча концентрација становништва, као и дезинфекцију јавних површина испред тих установа, а биће извршено и пуњење контејнера раствором натријум хипохлорита у свим насељеним местима варваринске општине.

“Овом приликом молим све грађане општине Варварин да поштују све препоруке Кризног штаба како би смо што успешније спречили ширење корона вируса у нашој општини”, поручила је заменица председника Скупштине општине Јелена Весић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x