Отворена просторија за ловце у Маренову

У просторијама Дома културе у Маренову, у присуству гостију из Ловачког удружења Јухор из Варварина и Ловачке секције Бачина, данас је свечано отворена просторија за ловце. У име домаћина окупљене је поздравио члан Управног одбора ЛУ Јухор и члан ЛС Мареново Зоран Јаковљевић пожелевши им добродошлицу и пријатан боравак, док су заслужним појединцима уручене захвалнице.

Председник Ловачке секције Мареново Дејан Аврамовић истакао је за Темнић.Инфо да су радови на уређењу ове просторије, који су трајали око месец дана, у целости финансирани средствима ЛС Мареново и да је урађена комплетна реконструкција и адаптација и захвалио се Савету МЗ Мареново на уступању простора.

“Комплетна просторија је сређена, зидови су били у лошем стању, под такође, тако да смо ми, средствима наше Ловачке секције, обавили комплетну реконструкцију ове просторије, прилагодили је потребама чланова наше секције и тако обезбедили простор за окупљање и дружење ловаца у Маренову. Зидови су изглетовани и окречени, залепљене су плочице, замењена врата и прозор на просторији, набављени столови, урађена кухиња, што значи да смо у потпуности прилагодили овај простор где ћемо примати госте и где ћемо моћи да одржавамо ловачке седнице”, наглашава Аврамовић.

У име Ловачке секције Бачина домаћинима на гостопримству захвалио се председник ове секције Далибор Павловић.

“Ја бих се захвалио нашим домаћинима што су нас позвали, угостили, што су направили један овако леп амбијент, једно лепо ловачко дружење и ову ловачку просторију која ће им остати, надам се, дуги низ година, да се ту дружимо и да они имају своје место за окупљање и за своје ловачке приче”, поручио је Павловић

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x