Одржан наменски Сајам запошљавања за потребе компаније “Luss Textile”

Национална служба за запошљавање (НСЗ) – Филијала Крушевац и Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Крушевац, у сарадњи са Општином Варварин, организовале су наменски Сајам запошљавања за потребе компаније “Luss Textile”. Сузана Младеновић подсећа да НСЗ, у склопу својих редовних активности, односно мера активне политике запошљавања, организује и овакав вид презентација привредника.

“Сајам запошљавања може бити организован за више послодаваца истовремено, или наменски Сајам запошљавања, као што је овај овде у Варварину, организован за једног послодавца онда када тај послодавац исказује потребу за запошљавањем већег броја радника. У овој ситуацији ради се о послодавцу “Luss Textile”, који запошљава већи број шивача, а за производни погон који се налази у Крушевцу. Послодавац је представио своју пословну понуду, обавестио заинтересоване кандидате о томе шта нуди и који су његови захтеви”, рекла нам је Сузана Младеновић из НСЗ.

“Luss Textile” је домаћа породична компанија која од 2019. године има своје погоне у Београду и Рашки. Пре две године погон је отворен у Власотинцу, прошле године и у Крушевцу, у кругу фабрике Траyал, а по речима Текина Yилмаза из ове компаније очекује се скорији завршетак на новом објекту ове компаније у Крушевцу.

“Фабрика у Крушевцу биће једна од највећих наших фабрика, делатност нам је производња текстила, а сарађујемо са бројним светским познатим брендовима. У нашем тренинг центру, у фабрици Траyал, тренутно је обука будућих радника, наставићемо и са даљим обукама, формирали смо велики тим, упослићемо укупно 500 људи у производњи и врло, врло нам је важан сваки човек и бринемо о сваком нашем раднику. Очекујемо скорији завршетак изградње нашег објекта у Крушевцу, ради се у једној смени, а уколико будемо увели рад у две смене биће нам потребно 1.000 радника”, рекао нам је Текин Yилмаз.

Компанија “Luss Textile” је породична компанија коју је основао Сава Митровић заједно са својим оцем и братом. Захваљујући технолошким иновацијама и унапређивању квалитета, као и улагању у развој запослених, ова компанија данас слови за лидера у региону у производњи одевних текстилних предмета. Производе све врсте униформи, специјалну заштитну и наменску опрему за многе привредне гране, као и разне одевне предмете за познате модне брендове, а преко 90% њиховиј производа пласира се на европско тржиште.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x