Одржана 3. седница Скупштине општине Варварин

У Великој сали Општинске библиотеке Варварин одржана је 3. седница Скупштине општине, заказана по хитном поступку, на којој се пред одборницима локалног парламента нашло 6 тачака, а потврђени су и мандати новим одборницима који су након тога положили заклетву.

У одборничким клупама по први пут су сели Марко Јевтић из Маренова и др Драгана Брзић из Обрежа изабрани са изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”, као и Биљана Богдановић из Горњег Катуна, изабрана са изборне листе “Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”.

Одборници су усвојили Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Варварин за 2020. годину, усвојене су и Одлука о завршном рачуну буџета општине Варварин за 2019. годину, Предлог Консолидованог извештаја о извршењу Одлуке о буџету за период јануар – јун 2020. године, а донето је и решење о разрешењу и именовању чланова Управног одбора Предшколске установе “Наша радост”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x