Одржана општинска смотра рецитатора

У Великој сали Општинске библиотеке Варварин одржано је општинско такмичење рецитатора на коме је учествовало 45 такмичара, ученика основних школа са територије варваринске општине. Најуспешнији су били ученици ОШ “Драги Макић” из Бошњана од којих се њих троје пласирало на окружно такмичење.

У нижим разредима прво место освојила је Милица Вељковић, ученица ОШ “Драги Макић” из Бошњана, друго место освојила је Маша Стојановић, ОШ “Мирко Томић” из Обрежа, а трећи је био Никола Видојковић, ученик ОШ “Свети Сава” из Бачине.

Што се тиче виших разреда, одлуком селектора такмичења Лидије Ужаревић прво место је припало Емилији Павловић, друго Нађи Петронијевић (обе су ученице ОШ “Драги Макић”), док је трећа Зорана Бошковац, ученица ОШ “Јован Курсула” из Варварина.

На општинском такмичењу рецитатора учествовало је 33 ученика нижих разреда (од I до IV), 12 ученика виших разреда (од V до VIII), а најбоље пласирани представљаће општину Варварин на окружном такмичењу које ће се одржати у Александровцу 25. априла.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x