Одржана редовна седница Општинског већа општине Трстеник

Чланови Општинског већа општине Трстеник, на 46-ој по реду седници, разматрали су и усвојили 20 тачака дневног реда. Седницом је председавала Милена Турк, председница општине Трстеник и, по њеним речима, обрађен је обиман дневни ред, па ће се све ове теме бити на дневном реду наредне седнице Скупштине општине Трстеник 17-ог овог месеца у Већници Народног универзитета у Трстенику.

“Настављамо и акцију “Да се ради и гради по твом” где смо покренули поступак, а грађанима ће бити на располагању износ од 4 милиона динара за све пројекте које они сматрају важним у њиховим насељима, односно у Месним заједницама. Оно што је исто тако веома важно је и план коришћења пољопривредног земљишта на подручју наше општине, много значајан документ, али и остали документи који се тичу реализације програма Спортског центра за прошлу годину, за који је поднет извештај. Одборници ће на наредној седници Скупштине општине Трстеник одлучивати и о новом члану Општинског већа, а једна од тачака дневног реда била је и финансијска подршка пословању удружења која се баве привредом, расписивање конкурса и избора чланова комисије и још неке од тачака које смо разматрали и усвојили чиме смо и исцрпили дневни ред”, рекла нам је Милена Турк.

Све досадашње седнице Општинског већа су садржале тачке у надлежности одборника у Скупштини општине Трстеник и оне ће правовремено бити упућене секретару локалног парламента, па ће се тако и оне наћи на дневном реду. Све процедуре су испоштоване и о свим тачкама су се изјашњавали чланови Општинског већа.

На наредној седници Скупштине општине Трстеник наћи ће се 27 тачака дневног реда које ће одборници разматрати и усвајати, додала је на крају Милена Турк, председница општине Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x