Одржана XIII седница Скупштине општине, донета Одлука о додели признања и награда општине Варварин

На дневном реду XIII седнице Скупштине општине Варварин пред одборницима локалног парламента нашло се 7 тачака, а једна од најважнијих била је доношење Одлуке о додели признања и награда општине Варварин које ће лауреатима бити уручене 23. септембра, на Дан општине Варварин.

На почетку седнице потврђени су мандати новим одборницима, Марку Николићу, изабраном са изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”, који ће у скупштинским клупама заменити партијског саборца Љубишу Сврзића и Сандри Игњатовић, изабраној са изборне листе “Ивица Дачић – СПС – ЈС – Драган Марковић Палма”, која у локални парламент улази уместо Андрије Живадиновића.

Одборници су на XIII седници усвојили и Одлуку о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину општине Варварин, Одлуку о изменама и допунама одлуке о општинским административним таксама и накнадама које представљају приход остварен делатношћу органа општине Варварин, а донето је и Решења о разрешењу и именовању заменика секретара Општинске изборне комисије у сталном саставу.

Усвојени су и План детаљне регулације за потребе изградње цркве и црквених објеката у Обрежу, а дата је сагласност на измену Посебног програма коришћења субвенција ЈКП “Варварин” за 2021. годину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x