У Милутовцу предстоје обимни радови

Мештани трстеничког села Милутовац на свом бирачком месту дали су будућем председнику Републике Србије Александру Вучићу око 90% подршке, односно 354 гласа од укупно 650 уписаних бирача у овој Месној заједници.

После одржаних избора у току су завршни радови око асфалтирања деонице Регионалног пута који пролази кроз ово село са 550 домаћинстава у дужини од 650 м. Радове финансира Канцеларија за јавна улагања, а тим поводом на лицу места, као и до сада у другим местима трстеничке општине, нашли су се председник општине Трстеник Александар Ћирић и председник СО Трстеник Герасим Атанасковић, са сарадницима. Били су ту и представници предузећа “Путеви Србије” и “Крушевацпут”.

“Желим овом приликом да се захвалим мештанима Милутовца који су дали свој глас Александру Вучићу, а тиме и нама и коалиционим партнерима у локалној власти још већу подршку да брже, боље и квалитетније реализујемо планиране активности. После ове велике победе у Милутовцу су кренули радови најпре на асфалтирању поменуте деонице, а до краја ове године на основу пројеката биће комплетно реновирана и санирана ОШ “Раде Додић”, где ће бити урађени кров, столарија и остало, док ће исто тако бити урађен и школски терен, а асфалтираће се кошаркашко и одбојкашко игралиште и паркинг простор”, рекао је тим поводом председник општине Трстеник Александар Ћирић и напоменуо да једноставно нису хтели пре избора да раде на асфалтирању пута, јер би “неки рекли да тиме купујемо вољу грађана”.

“Нажалост, ево време не дозвољава да се радови заврше до краја ове недеље, али се надам да ће по престанку падавина посао бити одрађен”, закључио је Ћирић.

Мештани су захвални локалној власти, Канцеларији за јавна улагања, извођачима радова, али и Братиславу Гашићу који помаже у реализацији пројеката целом Расинском округу и где год затреба ту је он присутан. Велики допринос даје и народна посланица у Републичком парламенту Милена Турк која се бори да поједини пројекти прођу и буду одобрени да би се у општини Трстеник урадило доста послова. Она разговара, као и председник општине, са грађанима у својој канцеларији и труди се колико може да сваком од њих помогне.

У Милутовцу тек, према најавама, предстоје обимни радови, јер тек после 20 година, рекоше многи, ова власт “има слуха и зна да поштује гласове бирача и помогне” им да у селу реше бројне проблеме.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x