Парк дечије радости предат малишанима на коришћење

“Парк дечије радости – дарујмо деци осмех” свечано је отворен у Варварину, у присуству представника локалне самоуправе и ученика I и II разреда ОШ “Јован Курсула”. Председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић свечано је, у друштву малишана, отворила и предала им на коришћење потпуно реконструисано игралиште, опремљено по свим стандардима и са потпуно новим играчкама.

“Хвала малишанима I и II разреда ОШ “Јован Курсула”, као и њиховим учитељима што су данас били са нама, јер једино са децом и њиховим осмесима све што радимо и сав труд који улажемо има смисла! Нека живи наш Варварин, заједно са осмесима наших малишана”, поручила је председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

У реализацији овог пројекта заједнички су били укључени Министарство за бригу о породици и демографију и Општина Варварин, Министарство је обезбедило 4.770.000,00 динара, док је локална самоуправа обезбедила додатних 3.180.000,00 динара. На овај начин држава, али и локална самоуправа, још једном су показали да се заједничким снагама могу створити бољи услове за живот и игру најмлађих.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x