Почиње серија туристичких манифестација у краљици континенталног туризма

Већ сада из Туристичке организације Врњачка Бања најављују традиционалну манифестацију, 20. по реду Међународни карневал који ће се одржати од 7. до 14. јула, где се очекује око 300.000 домаћих и страних посетилаца, који ће 8 дана уживати у богатом и садржајном забавном програму. Имена наше естрадне сцене говоре све – наступиће Ацо Пејовић, Ивана Петерс, Ђорђе Давид, Анђела Игњатовић Бресквица, Едита Арадиновић, Жељко Самарџић и многи други естрадни уметници, рекла нам је ПР у Туристичкој организацији Врњачка Бања Мина Станојевић.

Током недељу дана дешавања у јулу месецу Врњачка Бања је једна велика сцена, на којој се одржава велики број маскенбала, фестивала, изложби, концерата, позоришних представа и спортских дешавања.

“Врњачки карневал заузима значајно место у календару светских карневалских дешавања и уз Гучу и Егзит највећа је туристичка манифестација у Србији. На карневалу ће бити више од 40 различитих дешавања, а предвиђени су концерти Аца Пејовића, Иване Петерс, Ђорђа Давида, Бресквице, Едите, Жељка Самарџића и многих других. Очекује се и долазак ватрених Бразилки из Рио де Жанеира, које сваке године својим наступом направе праву карневалску атмосферу. Велика међународна карневалска поворка ће бити у суботу, 13. јула, а ове године очекује се преко 2.000 учесника поворке који долазе са Кубе, из Мексика, из Малезије, са Арубе, из Италије, Словеније, Северне Македоније, Румуније, Бугарске и надамо се да ће и овај Карневал бити посећен и успешан”, рекла нам је Мина Станојевић.

Она додаје да је централни догађај карневала Међународна карневалска поворка, празник за сва чула пожелела и да тако буде и овог топлог лета.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x