Почињу радови на асфалтирању улица у Варварину, Г. Катуну, Обрежу, Маренову и Д. Крчину

На територији општине Варварин тренутно се ради на асфалтирању приоритетних улица, а до сада су завршени радови у Обрежу, Горњем Катуну, Карановцу, Залоговцу и Бачини где је остало само решавање уређења банкина поред путева, истиче председник општине Варварин Војкан Павић додавши да је извођач ових радова било крушевачко предузеће “Крушевацпут” А.Д.

“Што се тиче ових 5 улица, ту су радови завршени, а сад нам предстоји друга фаза за нових 5 улица које ће бити асфалтиране. Уговор је потписан са “ГП Зоран-Р” Д.О.О. из Доње Мутнице, а ради се о Пионирској улици у Варварину у дужини од око 200 метара, још једној улици у Обрежу дужине 170 метара, локалној улици у Горњем Катуну у дужини од око 320 метара, улици у Доњем Крчину у дужини од 350 метара и једној улици у Маренову дугој 480 метара”, каже председник Павић.

Када је у питању улица у Доњем Крчину, председник Павић објашњава да је ту потребно решити питање имовинско правних односа који се појављују на једном делу деонице тако да се, после решавања и тог проблема, наставак радова очекује у наредној години.

Иначе, укупна вредност ових радова износи преко 10 милиона динара, са ПДВ-ом, док председник општине Варварин Војкан Павић изражава наду да ће градитеље послужити лепо време како би радови на асфалтирању и ових пет улица били завршени у што бржем року.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
pura0070
4 године раније

zdravo svima .ima tu neka ulganja koje ja LICNO smatram da nisu potrebna smatram da treba nesto sto je bezbedno za Decu koji idu u Skolu nesto preduezeti da na putu budu Sigurni kada idu Po Ulicama Varvarina sto se tice Pionirske tu nema Potrebe jer je Slepa Ulica bolje je Napraviti Sigurne BANKINE kojim Deca idu sigurni u Skolu a i O stali Gradjani to se vise Isplati i na daleko Bezbednije moj Drug VOJKAN PAVIC bi trebao drugacije Razmisljati sta je Sigurnije za Gradjane svi Pometutih Opstina a narucito za Varvarin pozdrav od mene Pura0070

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x