ПОНОСНИ НА МЛАДЕ КОШАРКАШЕ! Пет такмичарских екипа млађих категорија КК “Темнић”

Кошаркашки клуб “Темнић” од ове сезоне имаће рекордних пет селекција у такмичарском погону за млађе категорије: кадеткиње, пионирке, млађе пионирке и мини баскет код девојчица и пионирска селекција код дечака, а такође и велики број деце – полазника у школи кошарке, речено нам је у овом спортском колективу.

Овог викенда стартује лига где ће кадеткиње “Темнића” дочекати екипу “Систем 2000” из Смедеревске Паланке, а наредног викенда крећу са такмичењем и остале селекције.

“Уз добро организован систем и стручан рад од стране компетентних и лиценцираних људи у клуб, али и уз подршку наше општине, све ово не би било могуће. Још на почетку рада са децом смо говорили да ће наш квалитетан тренажни процес бити препознат, али ретки су били они који су веровали да једна оваква прича може да успе у малом месту као што је Варварин. Постали смо једна породица и прави колектив у коме свако дете има максималну посвећеност”, саопштавају из КК “Темнић.

Осим усвајања кошаркашких вештина, акценат је увек био на социјализацији, другарству, дисциплини, осећају припадности клубским бојама, а самим тим и постати достојан репрезент из места из кога долазиш, кажу у “Темнићу”.

“Неизмерно смо поносни на сву децу у нашем клубу, а нарочито на сваки минут од поласка, боравка на тренингу, дружењу”, поручују из управе “Темнића”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x