Позитивно пословање ППТ “Петолетка” у првих шест месеци

После успешно одрађеног извоза за “КАМАЗ” из Белорусије у фабрици ППТ “Петолетка” ДОО успешно се наставља реализација пословног плана. Генерални директор ове фабрике Љубисав Панић са задовољством каже да у фабрици влада уобичајена, свакодневна радна атмосфера.

“У првих шест месеци ове године имамо позитивно пословање, ради се завршни рачун за прошлу годину, резултати су све бољи па се надамо да ће се овакав тренд наставити до краја ове пословне године, а припремамо се да у наредној години купимо део Петолеткине имовине која нам је неопходна за даљи развој и пословање”, наглашава генерални директор ППТ “Петолетка” Љубисав Панић.

Он додаје да се у Индустријској пнеуматици тренутно припрема испорука за фабрику “МАЗ” из Белорусије, а комплетан погон ради инсталације за затварање врата за њихове аутобусе, јер им је овај гигант једини произвођач и добављач пнеуматских уређаја.

“За извоз производимо преко 80 одсто. Испорука за “КАМАЗ” је отпремљена и ако се временом укаже већи обим посла биће и новог запошљавања одређеног броја радника, у нашем и интересу целокупне друштвене заједнице”, наглашава Панић.

Радници у погону Индустријске пнеуматике са којима смо разговарали су углавном задовољни редовном исплатом личних доходака, који нису задовољавајући, иде им кажу радни стаж, док им послодавац редовно уплаћује и износе за пензионо и социјално осигурање, а имају топли оброк и аутобуски превоз до фабрике.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x