Преданост побеђује на делу

У организацији Бизнис инкубатор центра у Крушевцу је одржано финално такмичење за најбољу бизнис тему. Међу 15 тимова који су ушли у финале био је и тим Високе техничке машинске школе струковних студија у Трстенику који је предводила проф.др Љиљана Пецић.

Био је ово њихов запажен наступ, а Стефан Унић је заслужено освојио друго место за своју бизнис идеју “Производња персонализованих оргонита – Стефонит”.

Ово такмичење подржао је Кабинет министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој, а у оквиру пројекта “Отварање Регионалног иновационог СТАРТАП центра Расинског округа”

Проф. др Љиљана Пецић, нагласивши да јој је велико задовољство било да буде део ове приче и да види толико лепих идеја од стране младих људи из различитих бизнис области, што даје јако леп утисак, истиче да њој као професору даје наду да ће млади успети да преузму будућност ове земље у јако лепим идејама и да се
такмиче на захтевном тржишту рада Европске уније.

“Наш тим је имао две бизнис идеје, једна се односила на Производњу персонализованих оргонита – Стефонит, где је Стефан Унић освојио друго место, а друга идеја је била Производња и продаја хипоциклоидних компресора глава коју је радио Срећко Аћимовић. Мени је велико задовољство да радим са тим младим људима и да видим њихов ентузијазам. Улива оптимизам када видите да су млади људи жељни великог успеха, да желе нешто ново, да су заинтересовани и ја им честитам и желим још пуно нових идеја и успеха јер преданост ипак побеђује”, каже проф. др Љиљана Пецић.

Стефан Унић не крије задовољство наступом и пласманом с обзиром на велику конкуренцију на овом такмичењу и захваљује се проф. др Љиљани Пецић која му је била ментор и која је пуно помогла тиму у изради сегмента бизнис дела презентације, а исто мишљење и захвалност изразио је и Срећко Аћимовић.

Напоменимо да је камп у Врњачкој Бањи био претходница овом такмичењу у организацији СТАРТАП центра, док је одржано такмичење било прилика да се млади друже и размењују идеје. Најбоље идеје су награђене, а учесници си добили могућност за нова такмичења.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x