Успешно реализован пројекат “Живи спортски и здраво” удружења “Млади на делу”

Удружење “Млади на делу” из Трстеника успешно је организовало спортско-рекреативно такмичење под називом “Живи спортски и здраво” у трстеничкој хали спортова на коме су учествовали ученици из пет Основних школа са подручја трстеничке општине.

“Ово је још један од пројеката у низу које спроводи наше Удружење, а овога пута такмичила су се деца узраста од V до VIII разреда која су се такмичила у пет игара, док је шеста игра била ревијална и носила је нека од изненађења. Очекивали смо масовнији одзив школа како би такмичење било још интеренсантније, али ипак ћу поменути школе учеснице и то ОШ “Кнегиња Милица”, затим ОШ “Свети Сава”, ОШ “Миодраг Чајетинац-Чајка”, ОШ “Љубивоје Бајић” из Медвеђе и ОШ “Добрица Ћосић” из Велике Дренове” каже Душан Јаковљевић из Удружења “Млади на делу” и додаје да је ово било лепо дружење и надметање.

Прво место су освојили ученици ОШ “Миодраг Чајетинац-Чајка”, друго место ОШ “Кнегиња Милица”, треће место припало је ОШ “Љубивоје Бајић”, а својим наступом ово такмичење украсили су игром и песмом чланови КУД-а “Прва петолетка” из Трстеника.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x