Предшколци из Залоговца и Карановца други на Регионалној “Пажљивковој смотри”

У Дому културе у Трстенику организовано је Регионално такмичење “Пажљивкова смотра”, у организацији Савета за безбедност саобраћаја општине Трстеник и Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије. Општину Варварин, у конкуренцији предшколаца и основаца из Крушевца, Трстеника, Новог Пазара, Рашке и Врњачке Бање, представљали су ученици првог и другог разреда ОШ “Јован Курсула”, али и комбинована предшколска група из Залоговца и Карановца.

Директорка Предшколске установе “Наша радост”, Драгана Савић, саопштила нам је и лепу вест, наиме, на овом такмичењу, комбинована група предшколаца из Залоговца и Карановца освојила је друго место на Регионалној “Пажљивковој смотри”. “Освојеним другим место у Трстенику смо презадовољни, обзиром да се доста радило током целе године у свим аспектима васпитно – образовног рада, а поготову што се тиче саобраћаја и понашања у саобраћају”, истиче Драгана Савић.

Национални пројекат “Пажљивкова смотра” је смотра деце предшколског узраста и ученика првог и другог разреда основних школа на тему безбедности саобраћаја, са циљем развоја и унапређења саобраћајног образовања и васпитања деце, а посебно унапређења знања и ставова о безбедном учешћу деце у саобраћају.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x