Презентована визија даљег развоја СБ Меркур у Врњачкој Бањи

У згради “Меркур Нови”, у малој сали, одржана је презентација концепта новог објекта “Сплендор”. Ова презентација је последњи у низу догађаја које Меркур организује у недељи јубилеја од 10-ог до 14-ог јула, у циљу обележавања успешног пословања током седам деценија.

Овo је презентација највеће инвестиције Меркура током ове деценије, екслузивног медицинског центра са четири звездице, који ће се реализовати у будућем периоду. Присутним званицама презентована је визија даљег развоја Меркура, победнички пројекат новог објекта, концепт спа и медицинске услуге, смештаја и исхране, као и нови модалитети маркетинга и продаје.

Пред великим бројем званица и представника медија скупу се обратио директор СБ Меркур др сци мед Дејан Станојевић који је говорио о визији развоја ове установе. “У неком простору који нам је задат покушавамо да направимо нешто што ће одговарати и захтевнијим гостима, којима треба лепши и бољи смештај и садржај од овога који тренутно имамо”, поручио је он.

Присутнима се обратио и дипл инг архитектуре Мирко Павловић који је том приликом нагласио да му је част што је добио задатак да ради на пројекту хотела “Сплендор” који ће испунити очекивања и “најзахтевнијег госта”.

Др Данијела Карамарковић говорила је о медицини и спа центру, о смештају и исхрани СБ Меркур, говорила је Јасмина Милетић, начелник техничких и других сличних послова, док је о онлине продаји и маркетингу говорио Миодраг Миљковић, руководилац маркетинг и ИТ сектора. Домаћин и организатор овог догађаја била је Андријана Драгић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x