Пројекат “Чиста Србија” тече одличном динамиком, ускоро и асфалтирање улица у Обрежу где је завршена изградња канализационе мреже

Реализација пројекта “Чиста Србија” напредује одличном динамиком, изградња канализационе мреже одвија се у овом тренутку на више фронтова, у Обрежу, Горњем Катуну и Варварину, а план је да укупно буде изграђено 45 км канализацине мреже у четири села варваринске општине, као и четири сепаратора за пречишћавање отпадних вода.

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић изразила је задовољство напретком ових радова и додала да ће почетком марта месеца бити започето и са асфлатирањем и враћањем у првобитно стање улица где је изграђена канализациона мрежа.

“Након састанка са представницима пројекта “Чиста Србија” и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, које је и носилац овог државног пројекта у нашој општини, желим да становнике Обрежа, где се увелико изводе радови на изградњи канализационе мреже, да се очекује да 3. марта започне асфалтирање улица у којима су грађевински радови већ завршени, што је заиста једна лепа вест за становнике ове месне заједнице”, истиче председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Она додаје и да су у току радови на изградњи канализационе мреже у Горњем Катуну, пре пар дана започети су исти радови и у насељу Расадник, а и повољни временски услови погодују извођачима радова, тако да се очекује ефикасан завршетак овог пројекта у Обрежу, након чега ће улице бити враћене у првобитно стање.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

2 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Janko
Janko
1 година раније

A gde je početo sa asfaltiranjem ulica u Obrežu.

Janko
Janko
1 година раније
Одговорити на  Janko

Kao i uvek odgovora nema

2
0
Ваш коментар на ову вест?x