Светосавска награда за шест просветних радника

Светосавске награде за изузетно залагање у раду са децом и афирмисање знања као највише духовне вредности биће уручене у петак, 27. јануара, на свечаној академији поводом школске славе Светог Саве, најављује председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Она наглашава да се у општини Варварин ова награда по први пут додељује и да ће, поред Светосавске награде, овогодишњи лауреати, најуспешнији просветни радници из 5 основних школа и Средње школе Варварин, добити и поклон ваучере у износу од по 20.000,00 динара.

“Ово је само један од начина где локална самоуправа жели да се захвали просветним радницима који улажу максимум свог труда у образовању наших најмлађих суграђана, како у основношколском тако и у средњошколском образовању. Најуспешнији просветни радници, који су уједно дали и свој допринос и развоју образовања у школама у којима раде, али и који су били добра спона између своје установе и локалне самоуправе, ове године су препознати и зато ће их општина Варварин наградити овим признањем”, објашњава председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Председница општине најављује и да ће додела Светосавских награда постати традиција, тако да ће сваке године, поводом Савиндана, најбољима бити уручено ово признање.

4.7 3 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x