Расписани избори за Савете месних заједница у општини Варварин

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић расписао је 31. октобра изборе за чланове Савета 21 месне заједнице у општини Варварин. Избори ће бити одржани у недељу, 4. децембра 2022. године, а изборне активности су већ почеле.

Комисија за избор чланова Савета месних заједница на територији општине Варварин саопштила је да сви заинтересовани грађани могу преузети обрасце за спровођење појединих изборних радњи (обрасци за пријаву кандидатуре) у згради Општинске управе општине Варварин – Услужни центар, улица Марина Мариновића 38, у временском периоду од 8 до 14 часова, али и на сајту општине Варварин.

Иначе, последњи избори за чланове Савета месних заједница у општини Варварин одржани су 5. фебруара 2017. године, а након истека мандата члановима Савета, одлагани су због пандемије корона вируса.

На овогодишњим изборима бираће се нови Савети месних заједница у 21 месној заједници и то у: Варварину, Селу Варварин, Горњем и Доњем Катуну, Обрежу, Маскару, Бошњану, Бачини, Церници, Орашју, Избеници, Суваји, Пајковцу, Тољевцу, Доњем и Горњем Крчину, Карановцу, Малој Крушевици, Залоговцу, Маренову и Парцану.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x